Raluca Racovita
Experta in colorimetrie, vopsit prin tehnica balayage, decolorari, decapare, dar si in realizarea de tunsori pentru femei, machiaj profesional de seara si de zi.

 

Cu o experienta de peste 15 ani in industria hairstyling si make-up, Raluca Racovita reuseste sa coordoneze o intreaga echipa de stilisti in cadrul propriului salon, 1Dream Beauty Studio. Raluca este fost model si Vicepresedinte al Asociatiei Sportive din Iasi iar pe langa aceste lucruri ea crede ca frumusetea este o arta. Pasiunea ei pentru domeniul frumusetii, imaginatia bogata, dar si simtul estetic rafinat o ajuta sa descopere feminitatea si frumusetea din orice femeie.

 

In cadrul salonului 1Dream Beauty Studio vei putea primi consiliere si servicii de exceptie din partea Ralucai Racovita in ceea ce priveste machiajul, schimbare de culoare, vopsit par, vopsit suvite. De asemenea, Raluca este experta si in tunsori si te va indruma cu mare drag si profesionalism in ceea ce priveste alegerea tunsorii sau a culorii potrivite pentru tenul tau, culoarea ochilor sau forma fetei si stilul personal. In plus, Raluca te va ajuta sa alegi cele mai potrivite machiaje si tunsori care iti vor pune in evidenta calitatiile si iti vor estompa defectele (daca exista).

 

Din momentul in care va incepe sa lucreze la imaginea ta, te vei simti ca si cand ai fi in compania unei prietene. Raluca iti va da sfaturi si va avea grija sa pleci din salon multumita.

Specializarea in machiajul profesional, dar si in tehnica vopsirii balayage o ajuta pe Raluca sa creeze stiluri atat naturale, dar si printre cele mai sofisticate si indraznete. Nu spune nu schimbarilor radicale de look si intotdeauna ii reuseste datorita talentului si a cunostintelor temeinice in domeniul frumusetii.

Daca iti doresti sa te redescoperi, sa ai parte de o schimbare radicala de look sau pur si simplu sa iti pui in evidenta naturaletea, Raluca Racovita si echipa de stilisti te asteapta in salonul 1Dream Beauty Studio. Cu siguranta vei fi multumita de alegerea facuta.