Iti doresti un vopsit balayage? Iata ce trebuie sa stii despre aceasta tehnica

Tehnica de vopsit balayage este un trend relativ nou aparut in materie de vopsire a parului. Tot mai multe femei, printre care vedete si modele, au apelat la vopsirea parului cu aceasta tehnica deoarece ofera un look natural. Vopsitul balayage implica folosirea a doua sau a trei culori care au scopul de a crea o trecere treptata pe vertical a nuantei parului.

In acest articol vei afla mai multe detalii despre tot ce presupune aceasta tehnica si la ce salon profesionist poti merge pentru a te vopsi balayage.

 

Ce inseamna de fapt vopsit prin tehnica balayage?

In primul rand ne vom gandi ce inseamna cuvantul “balayage”. Acesta vine din limba franceza si inseamna a trece un obiect peste ceva. Ce legatura are cu vopsitul parului acest cuvant? Are o legatura destul de stransa cu tehnica de vopsire ce ii poarta numele. Tehnica balayage se realizeaza cu o pensula peste suvitele de par ce se vor colorate. Importanta este presiunea pe care o exercita mana care aplica vopseaua. De acest lucru depinde look-ul natural obtinut.

Tehnica balayage presupune folosirea a 2 sau 3 nuante pentru a crea un mix perfect si se poate face atat pe parul deschis, dar si pe cel inchis. Desi parul mediu sau parul lung este recomandat sa fie vopsit prin tehnica balayage, se poate folosi si pe parul scurt.

Beneficiile vopsitului balayage

Unul dintre beneficiile vopsitului balayage se refera la faptul ca este recomandat oricarei femei, indiferent de varsta. Fiecare fata sau femeie poate alege tehnica balayage atunci cand doreste o schimbare de look sau pur si simplu sa isi imbunatateasca culorile parului vopsit sau nu.

Un alt beneficiu este faptul ca ofera parului originalitate si unicitate datorita efectului pe care il creeaza aceasta metoda de vopsit balayage. Acesta ii ofera parului volum si un aspect natural, deoarece creeaza o tranzitie excelenta de la o culoare la alta.

Atunci cand parul creste nu mai trebuie sa faci mai multe drumuri la salon pentru a te vopsi. Acesta este un alt avantaj al tehnicii balayage. Culorile se aplica pe partea de jos a parului iar radacina ramane naturala sau macar aproape de culoarea naturala.

 

Tipuri de balayage

Desi tehnica balayage presupune vopsitul unei jumatati a parului, cea din partea de jos, acesta nu este decat un concept general.Tehnica vopsirii parului balayage se poate aplica in mai multe feluri.

Tranzitia de la o culoare la alta poate fi realizata cu o linie clara sau cu o linie foarte delicata. Totodata culoarea dorita poate fi aplicata doar pe varfuri sau pe cea mai mare parte a parului. In functie de preferintele tale si de recomandarea stilistului poti opta si pentru diferite forme pentru vopsitul balayage.

 

Balayage pentru par mediu

Daca ai parul mediu si iti doresti o schimbare totala de look sau doar sa obtii o culoare cat mai naturala a parului tau, atunci vopsitul balayage este ideal pentru tine. Tehnica balayage se poate aplica foarte bine pe parul mediu, indiferent daca este deschis sau inchis la culoare. Fata de parul scurt, efectul vopsirii balayage pe parul mediu este unul vizibil si de impact, mai ales pentru look-ul natural.

 

Parul vopsit ombre

Daca vopsitul balayage se refera la obtinerea de lumini si umbre naturale ale parului cu ajutorul unei pensule, vopsitul ombre se refera la trecerea graduala de la o nuanta inchisa a parului la una mai deschisa. Acest lucru se face pentru obtinerea unor accente discrete de umbre si lumini.

Pentru a da o pata de culoare si un plus de efect parului vopsit intr-o singura culoare se foloseste vopsitul ombre. La fel ca si la balayage parul se vopseste de la jumatatea parului in jos sau doar la varfuri.

Mai pe scurt: vopsitul balayage presupune suvite mai light pe cand vopsitul ombre suvite mai evidente.

 

Vopsit ombre pentru par mediu

La fel ca si in cazul tehnicii balayage, vopsitul ombre a parului mediu este mult mai indicat. Parul prea lung sau prea scurt poate lua din evidenta nuantelor folosite pentru stilul ombre. Desigur, poti opta pentru un vopsit ombre chiar daca nu ai parul mediu.

 

Cauti un salon pentru vopsit balayage in Bucuresti?

Daca iti doresti sa apelezi la tehnica balayage in Bucuresti pentru o schimbare de look sau doar pentru un look natural, salonul 1Dream Beauty Studio este locul potrivit. Aici o vei putea intalni pe Raluca Racovita care este expert in vopsitul balayage si care te poate ajuta sa alegi nuanta care ti se potriveste cel mai bine.

 

De ce sa vii la 1Dream Beauty Studio pentru tehnica balayage

1Dream Beauty Studio este un salon profesional din Bucuresti in care poti veni pentru vopsitul balayage pe care ti-l doresti. Iata care ar fi motivele pentru care sa alegi acest salon:

 

  • Folosim doar produse de ingrijirea parului si de vopsit de calitate
  • Salonul are o ambianta placuta si relaxanta
  • Stilistii sunt profesionisti in ceea ce priveste tehnica balayage
  • Raluca Racovita este experta in tot ce tine de tehnica balayage
  • Primesti consiliere in alegerea culorilor pentru vopsitul balayage

Raluca Racovita – experta in tehnica balayage

Raluca Racovita este cea care coordoneaza echipa de stilisti din propriul ei salon 1Dream Beauty Studio. Este experta in colorimetrie, vopsit prin tehnica balayage si decolorari. Totodata Raluca are o experienta in industria hairstyling-ului si make-up-ului de peste 15 ani. Are un simt estetic rafinat si o imaginatie bogata, ceea ce o ajuta pentru a descoperi frumusetea din orice femeie.

Deoarece este experta in tehnica balayage te va consilia in alegerea culorilor iar rezultatul final va fi unul peste masura garantat. Talentul si cunostintele in domeniul frumusetii o ajuta pe Raluca sa creeze stiluri indraznete, dar si naturale prin vopsitul balayage.

 

Care este pretul vopsitului ombre?

Daca ti-ar placea sa te vopsesti ombre atunci trebuie sa afli si cat costa acesta. Preturile pentru vopsitul ombre incepe de la 200 lei la 1Dream Beauty Studio.

 

Tehnica balayage – pret

Acum ca ai aflat mai mult despre tehnica balayage trebuie sa stii si cat costa. Preturile pentru balayage difera in functie de lungimea parului. La salonul 1Dream Beauty Studio preturile pentru un vopsit balayage incep de la 500 lei cu tratament Olaplex inclus.

Share your thoughts